Τι είναι τα WordPress Themes

Τα WordPress Θέματα (αγγλιστί Themes) είναι έτοιμα προσχέδια για να «πατήσει» μια ιστοσελίδα και να ξεκινήσει η κατασκευή της. Ο σκοπός που εξυπηρετούν είναι να εξοικονομισουν χρήματα σε όποιον επιθυμεί να κατασκευάσει μια επαγγελματική ιστοσελίδα χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία. Το WordPress υπήρξε από πάντα δωρεάν ως πλατφόρμα και παράλληλα με αυτήν δημιουργήθηκαν πολλά δωρεάν Θέματα για να εξυπηρετήσουν τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες για δημιουργία ιστοσελίδας.

Πέραν από τα Free Themes όμως, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε Freemium αλλά και Premium Themes τα οποία περιλαμβανουν ακόμη καλύτερα Σχέδια και πιο πλούσια Χαρακτηριστικά.

Free

Τα Δωρεάν Θέματα διατίθενται χωρίς καμία χρέωση ή υποχρέωση από Σχεδιαστές & Προγραμματιστές που συνήθως θέλουν να προβάλουν την δουλειά τους στην κοινότητα του WordPress άλλα και από την Automatic της εταιρίας πίσω από το WordPress.

Freemium

Ο όρος Freemium είναι ο συνδυασμός των λέξεων “free” και “premium” και αφορά WordPress Θέματα σε 2 εκδόσεις, μια δωρεάν και μια πληρωτέα. Η διαφορά είναι στα διαθέσιμα χαρακτηριστικα που έχει το Θέμα. Τα Freemium Θέματα είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει οικονομικά (με το free version) και να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα του στην συνέχεια. Η αναβάθμιση από Free σε Freemium είναι συνήθως πιο οικονομική από το να αγοράσεις απευθείας κάποιο Premium Θέμα και οι ενημερώσεις των Freemium Θεμάτων είναι πιο τακτικές από τα Free.

Premium

Τα Premium Themes είναι προϊόντα Σχεδιαστών και Προγραμματιστών που μέσω Marketplaces πωλούνται στους ενδιαφερόμενους να κατασκευάσουν ιστοσελίδα σε WordPress. Οι Authors ( Σχεδιαστές και Προγραμματιστές) είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν υποστήριξη, βελτίωση του κώδικα, διόρθωση σφαλμάτων και αναβάθμιση των WordPress Θεμάτων τους , ακολουθώντας τις αναβαθμίσεις της πλατφόρμας WordPress.

Σχετικά με την επιλογή Θεμάτων Wordpress από την MarketEat

Όλα τα προτεινόμενα (Free, Freemium, Premium) WordPress Θέματα που θα βρείτε εδώ, έχουν ελεγχθεί για την ασφάλεια και την ποιότητα κώδικα που έχουν και πληρούν όλα τα standrads και τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιηθούν άφοβα για την κατασκευή της δικής σας WordPress Ιστοσελίδας  αλλά και να εξασφαλίσουν την άριστη απόδοση της σε επίπεδο SEO μετά το λανσάρισμα της.

Τα Free και Freemium WordPress Θέματα είναι επιλεγμένα από την επίσημη σελίδα του WordPress και τα Premium Θέματα από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους Authors.

dwrean-wordpress-themes-estiatoria